Safety Solutions

GuardLite No. 3

May 25, 2015
Ny version av produktbladet för fallskyddssystemet GuardLite.

Kraven på säkrare arbetsplatser har ökat och det känns självklart att fallskyddsutrustning måste fortsätta att bli bättre. Resultatet av våra ansträngningar är fallskyddssystemet GuardLite. Patentsökt, säkert, lätt och miljöriktigt.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av kollektivt fallskydd: De har varit med om att skapa hela industrin, utvecklat krav och kriterier för utformning och provning och därigenom satt standarden i Europa. Nyfikenhet, innovationskraft och vilja är drivkrafterna som skapat GuardLite.

Det patentsökta systemet uppfyller och överträffar branschens standardkrav. GuardLite skyddsräckespaneler är tillverkade av aluminium och väger ungefär hälften av en motsvarande produkt i stål. Tack vare sin modulära uppbyggnad är det enkelt att reparera och de dubbla låsningsmetoderna ger ett stumt montage av GuardLite skyddsräckespaneler.

Arbetet att skapa världens bästa fallskyddslösningar fortsätter med nya produkter som utvecklas kontinuerligt – allt enligt principen ”bra är inte tillräckligt”.

 

Den senaste produktkatalogen för GuardLite finns att läsa online här.

 

 

 

GuardLite är ett helt nytt system för fallskydd som är konstruerat för att möta dagens och morgondagens krav på säkerhet, ergonomi och hållbarhet.

- Joakim Svedberg R&D Manager Safety Solutions Jonsereds

Go to top of page